Νέα

Αντέχεις τόση δράση; Αυτό είναι το καλύτερο δωρεάν online game για το γραφείο και το σπίτι!


Δημοσίευση ΑΥΓ 29, 2016

Αντέχεις τόση δράση; Αυτό είναι το καλύτερο δωρεάν online game για το γραφείο και το σπίτι!

Στο Sparta-War of Empires με την βοήθεια του Σπαρτιατικού στρατού  θα ακονίσετε τις ικανότητές σας ως στρατηγός, διπλωμάτης και ηγέτης στο δικό σας ελεύθερο χρόνο όπου κι να είστε. Στο παιχνίδι παίρνουμε τον ρόλο των Σπαρτιατών και με την καθοδήγηση του Βασιλιά Λεωνίδα, προσπαθούμε να αντισταθούμε και εν τέλη να κερδίσουμε τις Περσικές δυνάμεις. 

Το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι ότι μπορείτε να το παίξετε από όπου θέλετε χωρίς να χρειάζεστε τίποτα περισσότερα από πρόσβαση στο ίντερνετ!  Δεν χρειάζεται καμία εγκατάσταση, σώζει αυτόματα το παιχνίδι σας και μπορείτε να συνεχίσετε όποτε θέλετε από οποιοδήποτε υπολογιστή! Επίσης είναι εξαιρετικά εθιστικό με πάνω από 60 εκατ. χρήστες και φανατικούς οπαδούς.

Το παιχνίδι έχει εξαιρετικά γραφικά και ακόμα καλύτερο ήχο που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα του είδους. Η μηχανική του παιχνιδιού έχει να κάνει με την αποτελεσματική διαχείριση των πόρων και του στρατού σου,χρειάζεται σωστή διαχείριση και στρατηγική σκέψη ώστε να μπορέσεις να προετοιμαστείς κατάλληλα για την μάχη που θα κρίνει την επιβίωση της Σπάρτης και της Ελλάδας

Παίξτε δωρεάν το παιχνίδι εδώ 

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb