Dolce Vita

Το σεξ μπορεί να σκοτώσει...


Δημοσίευση ΜΑΡ 26, 2011

Το σεξ μπορεί να σκοτώσει...

Το σεξ ή η σωματική άσκηση μπορεί να είναι μία αιτία θανάτου από καρδιακό επεισόδιο.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από Αμερικανούς επιστήμονες, η αιφνίδια άσκηση, όπως είναι το τζόκινγκ ή το σεξ, αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες για ενδεχόμενο καρδιακό επεισόδιο, ειδικά σε ανθρώπους οι οποίοι ασκούνται συστηματικά.

Βέβαια, είναι γνωστό πως η σωματική άσκηση μπορεί να επιφέρει τέτοια αποτελέσματα. Όμως, με τη συγκεκριμένη έρευνα τα αποτελεσματα αυτά μπορούν να μετρηθούν.

Η επιστημονική ομάδα των Αμερικανών ανέλυσε πληροφορίες από 14 μελέτες, ψάχνοντας το σύνδεσμο μεταξύ της φυσικής άσκησης, του σεξ, του καρδιακού επεισοδίου και της καρδιακής ανακοπής και βρήκαν πως οι άνθρωποι διατρέχουν 3,5 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να προσβληθούν από καρδιακό επεισόδιο ή καρδιακή ανακοπή, κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης.

Όσον αφορά στο σεξ, οι πιθανότητες είναι 2,7 περισσότερες για καρδιακό επεισόδιο. Όμως, δε γνωρίζουν ακόμα κάτι συγκεκριμένο για την καρδιακή ανακοπή.

Το μόνο ευχάριστο είναι ότι αν συμβεί το απευκταίο κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, θα... πάτε στον άλλο κόσμο ευτυχισμένοι!

akous.gr

________________________________________________________


Έχεις ακούσει;

× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb